文献
J-GLOBAL ID:202202264442617938
整理番号:22A1979976
ハッサク果実の異なる部位から調製したアルコール不溶性固形物(AIS)の化学的特性とポリガラクツロナーゼ活性を含む酵素剤による分解性
Chemical properties of alcohol-insoluble solids (AIS) prepared from different tissues of hassaku fruit and their degradability by fungal polygalacturonase preparation
著者 (3件):
辻岡梓沙
(近大 生物理工)
,
堀西朝子
(近大 生物理工)
,
尾崎嘉彦
(近大 生物理工)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2022
ページ:
ROMBUNNO.2F09-01 (WEB ONLY)
発行年:
2022年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)