文献
J-GLOBAL ID:202202264500183108
整理番号:22A0316619
液状調製粉乳のUHT処理および貯蔵は蛋白質消化および生理活性ペプチドの放出に影響を及ぼす【JST・京大機械翻訳】
UHT treatment and storage of liquid infant formula affects protein digestion and release of bioactive peptides
著者 (7件):
Ye Yuhui
(Department of Food Science, University of Copenhagen, 1958 Frederiksberg C, Denmark. dcha@food.ku.dk)
,
Engholm-Keller Kasper
,
Fang Yajing
,
Nielsen Christian Fiil
,
Jorda Ariadna
,
Lund Marianne N.
,
Chatterton Dereck E. W.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
1
ページ:
344-355
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)