文献
J-GLOBAL ID:202202265009199101
整理番号:22A0619458
野菜カロチノイドバイオアクセシビリティに対する乳化製剤の影響
Effect of an Emulsified Formulation on Vegetable Carotenoid Bioaccessibility
著者 (5件):
Kotake-Nara Eiichi
(Institute of Food Research, National Agriculture and Food Research Organization)
,
Hase Megumi
(Institute of Food Research, National Agriculture and Food Research Organization)
,
Hoshina Ryosuke
(R&D Division, Kewpie Corporation)
,
Hidan Mayumi
(R&D Division, Kewpie Corporation)
,
Kobayashi Hideaki
(R&D Division, Kewpie Corporation)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
71
号:
1
ページ:
135-140(J-STAGE)
発行年:
2022年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)