文献
J-GLOBAL ID:202202265022585365
整理番号:22A0957537
機能性食品開発のためのヒマワリ茎利用の省資源展望【JST・京大機械翻訳】
Resource-saving perspectives of using sunflower stalks for the development of functional foods
著者 (4件):
Korshunova N A
(Faculty of Biotechnologies (BioTech), ITMO University, 197101, Kronverksky 49, Saint Petersburg, Russia)
,
Balanov P E
(Faculty of Biotechnologies (BioTech), ITMO University, 197101, Kronverksky 49, Saint Petersburg, Russia)
,
Smotraeva I V
(Faculty of Biotechnologies (BioTech), ITMO University, 197101, Kronverksky 49, Saint Petersburg, Russia)
,
Ivanchenko O B
(Peter the Great St.Petersburg Polytechnic University (SPbPU), 195251, Politekhnicheskaya 29, Saint Petersburg, Russia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
981
号:
2
ページ:
022083 (5pp)
発行年:
2022年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)