文献
J-GLOBAL ID:202202265120361063
整理番号:22A1029816
Tartaryソバ芽の成長に及ぼすプラズマ活性化水処理の影響【JST・京大機械翻訳】
The Effects of Plasma-Activated Water Treatment on the Growth of Tartary Buckwheat Sprouts
著者 (3件):
Wang Ya
(School of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture, Beijing, China)
,
Nie Zihan
(School of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture, Beijing, China)
,
Ma Tingjun
(School of Food Science and Engineering, Beijing University of Agriculture, Beijing, China)
資料名:
Frontiers in Nutrition (Web)
(Frontiers in Nutrition (Web))
巻:
9
ページ:
849615
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7088A
ISSN:
2296-861X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)