文献
J-GLOBAL ID:202202266782149906
整理番号:22A0005389
Zygosaccharomyces rouxiiはアイスクリームとエタノールの混合塩基の腐敗の原因となる主要な種であるが,最良の阻害剤試験【JST・京大機械翻訳】
Zygosaccharomyces rouxii is the predominant species responsible for the spoilage of the mix base for ice cream and ethanol is the best inhibitor tested
著者 (3件):
Iacumin Lucilla
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, Universita Degli Studi di Udine, Via Sondrio 2/a, 33100, Udine, Italy)
,
Colautti Andrea
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, Universita Degli Studi di Udine, Via Sondrio 2/a, 33100, Udine, Italy)
,
Comi Giuseppe
(Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Science, Universita Degli Studi di Udine, Via Sondrio 2/a, 33100, Udine, Italy)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
102
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)