文献
J-GLOBAL ID:202202266979369841
整理番号:22A0444587
蜂蜜媒介酸化クロムナノ粒子を用いた抗酸化および抗菌活性の研究およびその特性評価【JST・京大機械翻訳】
A study of antioxidant and antibacterial activity using honey mediated Chromium oxide nanoparticles and its characterization
著者 (2件):
Rayani Nivethitha P.
(Department of Chemistry (SSC), St. Mary’s, College (Autonomous), Thoothukudi 628003, India)
,
Carolin Jeniba Rachel D.
(Department of Chemistry (SSC), St. Mary’s, College (Autonomous), Thoothukudi 628003, India)
資料名:
Materials Today: Proceedings
(Materials Today: Proceedings)
巻:
48
号:
P2
ページ:
276-281
発行年:
2022年
JST資料番号:
W3531A
ISSN:
2214-7853
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)