文献
J-GLOBAL ID:202202267725641891
整理番号:22A0316609
急性潰瘍性大腸炎に起因する結腸環境障害の改善に対するオカラからの高純度不溶性食物繊維の摂取【JST・京大機械翻訳】
Intake of high-purity insoluble dietary fiber from Okara for the amelioration of colonic environment disturbance caused by acute ulcerative colitis
著者 (12件):
Lyu Bo
(College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin 150030, China. yangli@neau.edu.cn whname@neau.edu.cn jlzname@neau.edu.cn)
,
Wang Yi
,
Fu Hongling
,
Li Jiaxin
,
Yang Xiaoqing
,
Shen Yue
,
Swallah Mohammed Sharif
,
Yu Ziyue
,
Li Yang
,
Wang Huan
,
Yu Hansong
,
Jiang Lianzhou
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
1
ページ:
213-226
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)