文献
J-GLOBAL ID:202202269416700016
整理番号:22A0908840
COVID-19中の食品サービス部門における単一使用プラスチック削減の機会【JST・京大機械翻訳】
Opportunities for single-use plastic reduction in the food service sector during COVID-19
著者 (3件):
Molloy Shen
(School for Resource and Environmental Studies, Dalhousie University, Halifax, Canada)
,
Varkey Priyanka
(School for Resource and Environmental Studies, Dalhousie University, Halifax, Canada)
,
Walker Tony R.
(School for Resource and Environmental Studies, Dalhousie University, Halifax, Canada)
資料名:
Sustainable Production and Consumption
(Sustainable Production and Consumption)
巻:
30
ページ:
1082-1094
発行年:
2022年
JST資料番号:
W3064A
ISSN:
2352-5509
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)