文献
J-GLOBAL ID:202202269929500842
整理番号:22A0733343
ペクチン:最も価値のあるハイドロコロイドの新しい科学と新たな応用【JST・京大機械翻訳】
Pectin: New science and forthcoming applications of the most valued hydrocolloid
著者 (5件):
Ciriminna Rosaria
(Istituto per lo Studio dei Materiali Nanostrutturati, CNR, via U. La Malfa 153, 90146, Palermo, Italy)
,
Fidalgo Alexandra
(Institute of Bioscience and Biotechnology, Instituto Superior Tecnico, Universidade de Lisboa, Av. Rovisco Pais 1, 1049-001, Lisboa, Portugal)
,
Scurria Antonino
(Istituto per lo Studio dei Materiali Nanostrutturati, CNR, via U. La Malfa 153, 90146, Palermo, Italy)
,
Ilharco Laura M.
(Institute of Bioscience and Biotechnology, Instituto Superior Tecnico, Universidade de Lisboa, Av. Rovisco Pais 1, 1049-001, Lisboa, Portugal)
,
Pagliaro Mario
(Istituto per lo Studio dei Materiali Nanostrutturati, CNR, via U. La Malfa 153, 90146, Palermo, Italy)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
127
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)