文献
J-GLOBAL ID:202202270452957072
整理番号:22A0702490
香辛料豚肉トロッターの脂質酸化と品質特性に及ぼす種々の抽出物の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of different extracts on lipid oxidation and quality characteristics of spiced pork trotter
著者 (3件):
Zhou Yajun
(College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China)
,
Li Bin
(College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China)
,
Wang Lu
(College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
2
ページ:
e16270
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)