文献
J-GLOBAL ID:202202271383127723
整理番号:22A0275759
改良米発酵法を用いた,タイの発酵米麺であるkhanomjeenの食感と色の改良
Improving the texture and color of khanomjeen, a Thai fermented rice noodle, using a modified rice fermentation method
著者 (5件):
SHOMPOOSANG Sirinan
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
MARUI Junichiro
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci. (JIRCAS), Ibaraki, JPN)
,
VARICHANAN Patthinan
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
DUERAMAE Sawitree
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
PANTHAVEE Wanchai
(Kampaengsaen Fermented Flour Factory, Nakhon Pathom, THA)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
28
号:
1
ページ:
95-103
発行年:
2022年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)