文献
J-GLOBAL ID:202202271611017507
整理番号:22A1086238
混合および単一麦芽スコッチウイスキーの分類のための電子鼻の利用【JST・京大機械翻訳】
The Use of Electronic Nose for the Classification of Blended and Single Malt Scotch Whisky
著者 (6件):
Zhang Wentian
(College of Artificial Intelligence and Big data for Medical Sciences, Shandong First Medical University, Jinan, China)
,
Liu Taoping
(Academy of Advanced Interdisciplinary Research, Xidian University, Xi’an, China)
,
Brown Amber
(Centre for Forensic Science, School of Mathematical and Physical Sciences, University of Technology Sydney, Sydney, NSW, Australia)
,
Ueland Maiken
(Centre for Forensic Science, School of Mathematical and Physical Sciences, University of Technology Sydney, Sydney, NSW, Australia)
,
Forbes Shari L.
(De ́partement de Chimie, Biochimie et Physique, Universite ́ du Que ́bec a` Trois-Rivie`res, Trois-Rivie`res, Canada)
,
Su Steven Weidong
(College of Artificial Intelligence and Big data for Medical Sciences, Shandong First Medical University, Jinan, China)
資料名:
IEEE Sensors Journal
(IEEE Sensors Journal)
巻:
22
号:
7
ページ:
7015-7021
発行年:
2022年
JST資料番号:
W1318A
ISSN:
1530-437X
CODEN:
ISJEAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)