文献
J-GLOBAL ID:202202273478165402
整理番号:22A0769443
全粒小麦粉のレオロジー及びチャパチ製造品質に及ぼすFenugreek繊維の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of Fenugreek fiber on Rheological and chapati making quality of whole wheat flour
著者 (2件):
Sakhare Suresh D.
(Flour Milling, Baking & Confectionary Technology Department, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India)
,
Prabhasankar P.
(Flour Milling, Baking & Confectionary Technology Department, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysore, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
59
号:
2
ページ:
532-541
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)