文献
J-GLOBAL ID:202202273966908720
整理番号:22A0157432
白パンの活性包装のためのタイム精油を組み込んだポリ(3-ヒドロキシブチラート-co-4-ヒドロキシブチラート膜の物理化学的および熱的キャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Physicochemical and thermal characterization of poly (3-hydroxybutyrate-co-4-hydroxybutyrate) films incorporating thyme essential oil for active packaging of white bread
著者 (5件):
Sharma Palak
(Department of Paper Technology, Indian Institute of Technology Roorkee, Roorkee, Uttarakhand, 247667, India)
,
Ahuja Arihant
(Department of Paper Technology, Indian Institute of Technology Roorkee, Roorkee, Uttarakhand, 247667, India)
,
Dilsad Izrayeel Ansari Mohammed
(Department of Paper Technology, Indian Institute of Technology Roorkee, Roorkee, Uttarakhand, 247667, India)
,
Samyn Pieter
(SIRRIS - Smart Coatings Lab, Wetenschapspark 3, B-3590, Diepenbeek, Belgium)
,
Rastogi Vibhore Kumar
(Department of Paper Technology, Indian Institute of Technology Roorkee, Roorkee, Uttarakhand, 247667, India)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
133
号:
PB
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)