文献
J-GLOBAL ID:202202275178689083
整理番号:22A0769493
異なる温度でのオレンジ搾りかすの対流乾燥と得られた粉末のキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Convective drying of orange pomace at different temperatures and characterization of the obtained powders
著者 (3件):
Afrin Syeda Muntazima
(Department of Food Engineering and Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India)
,
Acharjee Arijit
(Department of Food Engineering and Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India)
,
Sit Nandan
(Department of Food Engineering and Technology, Tezpur University, Tezpur, Assam, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
59
号:
3
ページ:
1040-1052
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)