文献
J-GLOBAL ID:202202275803875366
整理番号:22A1050362
水牛乳の熱加工-レビュー【JST・京大機械翻訳】
Thermal processing of buffalo milk - A review
著者 (5件):
Mejares Carolyn T.
(School of Science, STEM College, RMIT University, Melbourne, VIC, 3083, Australia)
,
Mejares Carolyn T.
(School of Technology, University of the Philippines Visayas, Miagao, Iloilo, 5023, Philippines)
,
Huppertz Thom
(FrieslandCampina, Amersfoort, the Netherlands)
,
Huppertz Thom
(Food Quality and Design Group, Wageningen University & Research, Wageningen, the Netherlands)
,
Chandrapala Jayani
(School of Science, STEM College, RMIT University, Melbourne, VIC, 3083, Australia)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
129
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)