文献
J-GLOBAL ID:202202276044833490
整理番号:22A0685016
バイオベース炭水化物ポリマーからのナノファイバーのエレクトロスピニングにおける最近の進歩とその応用【JST・京大機械翻訳】
Recent advances in electrospinning of nanofibers from bio-based carbohydrate polymers and their applications
著者 (4件):
Angel Nicole
(Department of Mechanical Engineering, The University of Alabama, Tuscaloosa, AL, 35487, USA)
,
Li Songnan
(Joint International Research Laboratory of Agriculture and Agri-Product Safety, The Ministry of Education of China, Institutes of Agricultural Science and Technology Development, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China)
,
Yan Feng
(Department of Metallurgical and Materials Engineering, The University of Alabama, Tuscaloosa, AL, 35487, USA)
,
Kong Lingyan
(Department of Human Nutrition and Hospitality Management, The University of Alabama, Tuscaloosa, AL, 35487, USA)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
120
ページ:
308-324
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)