文献
J-GLOBAL ID:202202276503450524
整理番号:22A0857525
カンゾウ(Glycyrrhiza uralensis Fischer)による韓国の米ワイン(Makgeolli)に及ぼすばい焼条件の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of roasting conditions on Korean rice wine (Makgeolli) with licorice (Glycyrrhiza uralensis Fischer)
著者 (3件):
Li Yang Ya
(Department of Food and Nutrition, Hanyang University, Seoul, Korea)
,
Lee Kwang Yeon
(Department of Food and Nutrition, Hanyang University, Seoul, Korea)
,
Lee Hyeon Gyu
(Department of Food and Nutrition, Hanyang University, Seoul, Korea)
資料名:
Food Science and Biotechnology
(Food Science and Biotechnology)
巻:
31
号:
3
ページ:
323-332
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4372A
ISSN:
1226-7708
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)