文献
J-GLOBAL ID:202202277024757065
整理番号:22A1099977
アマランス,キノアおよびチア生理活性ペプチド: 3つの古代穀物に関する包括的レビューおよび2型糖尿病の管理および予防における潜在的役割【JST・京大機械翻訳】
Amaranth, quinoa and chia bioactive peptides: a comprehensive review on three ancient grains and their potential role in management and prevention of Type 2 diabetes
著者 (2件):
Valenzuela Zamudio Francisco
(Facultad de Ingenieria Quimica, Universidad Autonoma de Yucatan, Merida, Yucatan, Mexico)
,
Segura Campos Maira Rubi
(Facultad de Ingenieria Quimica, Universidad Autonoma de Yucatan, Merida, Yucatan, Mexico)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
62
号:
10
ページ:
2707-2721
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)