前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202277690386385   整理番号:22A0982967

食品由来生理活性ペプチドに関する最新のレビュー:規制要件,安全性およびバイオアベイラビリティに焦点を当てて【JST・京大機械翻訳】

An updated review on food-derived bioactive peptides: Focus on the regulatory requirements, safety, and bioavailability
著者 (16件):
Patil Prasanna J.
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Patil Prasanna J.
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Usman Muhammad
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Usman Muhammad
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Zhang Chengnan
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Zhang Chengnan
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Mehmood Arshad
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Mehmood Arshad
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Zhou Mingchun
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Zhou Mingchun
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Teng Chao
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Teng Chao
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Teng Chao
(Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Li Xiuting
(Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Li Xiuting
(School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)
Li Xiuting
(Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, China)

資料名:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety  (Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety)

巻: 21  号:ページ: 1732-1776  発行年: 2022年 
JST資料番号: W2541A  ISSN: 1541-4337  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。