文献
J-GLOBAL ID:202202277710241287
整理番号:22A0733856
カロチノイドに富むCucurbita maxima cv.北海道カボチャジュースの生産に及ぼす加工の影響【JST・京大機械翻訳】
Impact of processing on the production of a carotenoid-rich Cucurbita maxima cv. Hokkaido pumpkin juice
著者 (6件):
Atencio Sharmaine
(KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems, Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium)
,
Verkempinck Sarah H.E.
(KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems, Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium)
,
Bernaerts Tom
(KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems, Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium)
,
Reineke Kai
(GNT Europa GmbH, Kackertstrasse 22, 52072 Aachen, Germany)
,
Hendrickx Marc
(KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems, Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium)
,
Van Loey Ann
(KU Leuven, Department of Microbial and Molecular Systems, Laboratory of Food Technology, Kasteelpark Arenberg 22, Box 2457, 3001 Leuven, Belgium)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
380
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)