文献
J-GLOBAL ID:202202277779939477
整理番号:22A0181416
マッチ茶におけるフラバノールの簡易分析【JST・京大機械翻訳】
Simplified analysis of flavanols in matcha tea
著者 (2件):
Rezaeian Flora M.
(Department of Nutritional and Food Sciences - Food Science, University of Bonn, Meckenheimer Allee 166a, 53115 Bonn, Germany)
,
Zimmermann Benno F.
(Department of Nutritional and Food Sciences - Food Science, University of Bonn, Meckenheimer Allee 166a, 53115 Bonn, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
373
号:
PB
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)