文献
J-GLOBAL ID:202202278078221700
整理番号:22A0230364
工業用チーズ冷却プロセスのシミュレーション【JST・京大機械翻訳】
Simulation of an industrial cheese chilling process
著者 (4件):
Hoang Duy K.
(School of Engineering, University of Waikato, Private Bag, 3105, Hamilton, New Zealand)
,
Olatunji Jamal R.
(Robinson Research Institute, Victoria University of Wellington, Lower Hutt, 5010, New Zealand)
,
Lovatt Simon J.
(School of Engineering, University of Waikato, Private Bag, 3105, Hamilton, New Zealand)
,
Carson James K.
(School of Engineering, University of Waikato, Private Bag, 3105, Hamilton, New Zealand)
資料名:
International Journal of Refrigeration
(International Journal of Refrigeration)
巻:
133
ページ:
41-50
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0157B
ISSN:
0140-7007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)