文献
J-GLOBAL ID:202202278369457021
整理番号:22A0910535
健康的な摂食-COVID-19パンデミックにおける健康生活を最適化するための修正可能な貢献者: レビュー【JST・京大機械翻訳】
Healthy eating - a modifiable contributor to optimize healthy living in the COVID-19 pandemic: a review
著者 (3件):
Chatterjee Poulomi
(Department of Community Medicine, Yenepoya Medical College, Yenepoya (Deemed to be University), Deralakatte, India)
,
Nirgude Abhay
(Department of Community Medicine, Yenepoya Medical College, Yenepoya (Deemed to be University), Deralakatte, India)
,
Chatterjee Pratik Kumar
(Department of Physiology, Kasturba Medical College, Mangalore, Manipal Academy of Higher Education, Manipal, India)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
102
号:
5
ページ:
1751-1758
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)