文献
J-GLOBAL ID:202202278590218629
整理番号:22A1179280
展望:小児および青年の食物繊維摂取を増加させるための高アミロース小麦粉の利用:ステルスアプローチによる健康【JST・京大機械翻訳】
Perspective: Utilizing High Amylose Wheat Flour to Increase Dietary Fiber Intake of Children and Adolescents: A Health by Stealth Approach
著者 (4件):
Harris Kathryn
(Bay State Milling, Quincy, MA, United States)
,
Overcash Francine
(Department of Food Science and Nutrition, University of Minnesota, St. Paul, MN, United States)
,
Belobrajdic Damien
(Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO), Canberra, ACT, Australia)
,
Slavin Joanne
(Department of Food Science and Nutrition, University of Minnesota, St. Paul, MN, United States)
資料名:
Frontiers in Public Health (Web)
(Frontiers in Public Health (Web))
巻:
10
ページ:
817967
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7097A
ISSN:
2296-2565
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)