文献
J-GLOBAL ID:202202279286478950
整理番号:22A0105345
リーキングの運転者の同定と自由コメントに対する理想的な製品の特性化【JST・京大機械翻訳】
Identifying drivers of liking and characterizing the ideal product thanks to Free-Comment
著者 (6件):
Mahieu Benjamin
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Universite Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Mahieu Benjamin
(INRAE, PROBE Research Infrastructure, ChemoSens Facility, F-21000 Dijon, France)
,
Visalli Michel
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Universite Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Visalli Michel
(INRAE, PROBE Research Infrastructure, ChemoSens Facility, F-21000 Dijon, France)
,
Schlich Pascal
(Centre des Sciences du Gout et de l’Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Universite Bourgogne Franche-Comte, F-21000 Dijon, France)
,
Schlich Pascal
(INRAE, PROBE Research Infrastructure, ChemoSens Facility, F-21000 Dijon, France)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
96
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)