文献
J-GLOBAL ID:202202280270883548
整理番号:22A0625877
プエラリン/ダイゼインとミセルカゼインの相互作用【JST・京大機械翻訳】
Interactions between puerarin/daidzein and micellar casein
著者 (4件):
Wang Yucheng
(College of Science, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
,
Yang Min
(College of Science, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
,
Qin Juanjuan
(College of Science, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
,
Wa Wenqiang
(College of Science, Gansu Agricultural University, Lanzhou, China)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
46
号:
2
ページ:
e14048
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)