文献
J-GLOBAL ID:202202280426915299
整理番号:22A1049743
制御雰囲気(CA)貯蔵体制下のグリーンアスパラガスの老化過程に及ぼすアブシジン酸とその異化代謝産物の役割の研究【JST・京大機械翻訳】
Investigating the role of abscisic acid and its catabolites on senescence processes in green asparagus under controlled atmosphere (CA) storage regimes
著者 (4件):
Anastasiadi Maria
(Plant Science Laboratory, Cranfield University, Bedfordshire MK43 0AL, UK)
,
Collings Emma R.
(Plant Science Laboratory, Cranfield University, Bedfordshire MK43 0AL, UK)
,
Collings Emma R.
(Cobrey Farms Ross-on-Wye, Herefordshire HR9 5SG, UK)
,
Terry Leon A.
(Plant Science Laboratory, Cranfield University, Bedfordshire MK43 0AL, UK)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
188
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)