文献
J-GLOBAL ID:202202280586928652
整理番号:22A0795348
シリカまたはキトサンによるカプセル化によるサリチル酸の生物学的効果の改善【JST・京大機械翻訳】
Improvement of salicylic acid biological effect through its encapsulation with silica or chitosan
著者 (4件):
Sampedro-Guerrero Jimmy
(Departamento de Ciencias Agrarias y del Medio Natural, Universitat Jaume I, 12071 Castellon, Spain)
,
Vives-Peris Vicente
(Departamento de Ciencias Agrarias y del Medio Natural, Universitat Jaume I, 12071 Castellon, Spain)
,
Gomez-Cadenas Aurelio
(Departamento de Ciencias Agrarias y del Medio Natural, Universitat Jaume I, 12071 Castellon, Spain)
,
Clausell-Terol Carolina
(Departamento de Ingenieria Quimica, Instituto Universitario de Tecnologia Ceramica, Universitat Jaume I, 12071 Castellon, Spain)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
199
ページ:
108-120
発行年:
2022年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)