文献
J-GLOBAL ID:202202280662950321
整理番号:22A0984166
de gustibus non est disputandum:文化的雑食性と食物との関係の分析【JST・京大機械翻訳】
De gustibus non est disputandum: analysis of the relationship between cultural omnivorousness and food
著者 (4件):
Kiliclar Arzu
(Department of Travel Management and Tourism Guidance, Ankara Haci Bayram Veli University, Ankara, Turkey)
,
Sarikaya Gizem Sultan
(Department of Gastronomy and Culinary Arts, Eskisehir Osmangazi University, Eskisehir, Turkey)
,
Sahin Ayse
(Department of Gastronomy and Culinary Arts, Akdeniz University, Antalya, Turkey)
,
Bozkurt Ismail
(Department of Tourism Management, Ankara Haci Bayram Veli University, Ankara, Turkey)
資料名:
British Food Journal
(British Food Journal)
巻:
124
号:
5
ページ:
1453-1472
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0159A
ISSN:
0007-070X
CODEN:
BFOJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)