文献
J-GLOBAL ID:202202281770430893
整理番号:22A0326039
無傷レモン果実の認証とトレーサビリティのためのケモメトリックスと組み合わせた近赤外分光法の利用【JST・京大機械翻訳】
Use of near-infrared spectroscopy combined with chemometrics for authentication and traceability of intact lemon fruits
著者 (4件):
Ruggiero Luigi
(Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, via Universita 100, 80055 Portici, NA, Italy)
,
Amalfitano Carmine
(Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, via Universita 100, 80055 Portici, NA, Italy)
,
Di Vaio Claudio
(Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, via Universita 100, 80055 Portici, NA, Italy)
,
Adamo Paola
(Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, via Universita 100, 80055 Portici, NA, Italy)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
375
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)