文献
J-GLOBAL ID:202202281864742137
整理番号:22A1081608
HS-SPME-GC-MSを用いた黄色エンドウ粉中の標準化した豆臭化合物定量のためのマトリックス適合キャリブレーションを検証するための統計的評価【JST・京大機械翻訳】
Statistical evaluation to validate matrix-matched calibration for standardized beany odor compound quantitation in yellow pea flour using HS-SPME-GC-MS
著者 (4件):
Gu Zixuan
(Department of Plant Sciences, North Dakota State University, Fargo, North Dakota 58108, USA. bingcan.chen@ndsu.edu)
,
Chen Xiao
,
Rao Jiajia
,
Chen Bingcan
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
7
ページ:
3968-3981
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)