文献
J-GLOBAL ID:202202281985767552
整理番号:22A0944078
チョコレート試料中のNi(II)イオンの定量のための電気比色抽出の応用:食品分析のためのグリーン方法論【JST・京大機械翻訳】
Application of electrocolorimetric extraction for the determination of Ni(II) ions in chocolate samples: A green methodology for food analysis
著者 (3件):
Sahragard Ali
(Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
,
Alahmad Waleed
(Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
,
Varanusupakul Pakorn
(Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
382
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)