文献
J-GLOBAL ID:202202282260758834
整理番号:22A1092240
超遠心粉砕および蒸気加熱前処理はセルラーゼ修飾ダイズオカラ残渣の構造特性,機能特性およびin vitro結合能を改善する【JST・京大機械翻訳】
Ultracentrifugal milling and steam heating pretreatment improves structural characteristics, functional properties, and in vitro binding capacity of cellulase modified soy okara residues
著者 (4件):
Wang Qiang
(Department of Biological and Chemical Engineering, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China)
,
Wang Qiang
(Key Laboratory of Lipid Resources Utilization and Children’s Daily Chemicals, Chongqing University of Education, Chongqing 400067, China)
,
Shen Peiyi
(Department of Plant Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND 58108, USA)
,
Chen Bingcan
(Department of Plant Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND 58108, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
384
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)