文献
J-GLOBAL ID:202202282847948107
整理番号:22A0462714
異なるフェノール組成を持つ4つの熱帯ジュースのフェノール含有量と抗酸化能に及ぼすグロー放電プラズマ技術の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of glow discharge plasma technology on the phenolic content and antioxidant capacity of four tropical juices with different phenolic composition
著者 (3件):
Rodriguez Oscar
(Departamento de Engenharia Quimica, Universidade Federal do Ceara, Fortaleza, Brazil)
,
Rodrigues Sueli
(Departamento de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Ceara, Fortaleza, Brazil)
,
Fernandes Fabiano A. N.
(Departamento de Engenharia Quimica, Universidade Federal do Ceara, Fortaleza, Brazil)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
1
ページ:
e16110
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)