文献
J-GLOBAL ID:202202283121056112
整理番号:22A0575456
健康な食事とライフスタイル研究における参加者のベースライン食事摂取からのデータ収集のモードによる摂食の時間的パターン【JST・京大機械翻訳】
Temporal patterns of eating by mode of data collection from the baseline dietary intakes of participants in the Healthy Diet and Lifestyle Study
著者 (6件):
Yonemori Kim M.
(University of Hawai‘i Cancer Center, 701 Ilalo St., Honolulu, HI, 96813, United States)
,
Zuccarelli Lorelei
(Purdue University, 465 Northwestern Avenue, West Lafayette, IN, 47907-2035, United States)
,
Le Marchand Loic
(University of Hawai‘i Cancer Center, 701 Ilalo St., Honolulu, HI, 96813, United States)
,
Zhu Fengqing M.
(Purdue University, 465 Northwestern Avenue, West Lafayette, IN, 47907-2035, United States)
,
Kerr Deborah
(Curtin University, GPO Box U 1987, Perth, WA, 6845, Australia)
,
Boushey Carol J.
(University of Hawai‘i Cancer Center, 701 Ilalo St., Honolulu, HI, 96813, United States)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
107
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)