文献
J-GLOBAL ID:202202283614144325
整理番号:22A0181296
AuNPs/Cu,I-CD系比色センサの構築:TBHQの接触酸化とHCHOの触媒阻害【JST・京大機械翻訳】
Construction of AuNPs/Cu,I-CD-based colorimetric sensor: Catalytic oxidation of TBHQ and the catalytic inhibition of HCHO
著者 (4件):
Li Qiulan
(Faculty of Life Science and Technology, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan 650500, China)
,
Yang Dezhi
(Faculty of Life Science and Technology, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan 650500, China)
,
Tammina Sai Kumar
(School of Physics, University of Hyderabad, Gachibowli, Telangana 500046, India)
,
Yang Yaling
(Faculty of Life Science and Technology, Kunming University of Science and Technology, Kunming, Yunnan 650500, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
373
号:
PB
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)