文献
J-GLOBAL ID:202202283653690046
整理番号:22A0951105
タンゲチンのカプセル化のためのヒドロキシプロピルメチルセルロース修飾ホエー蛋白質濃縮物マイクロカプセル【JST・京大機械翻訳】
Hydroxypropyl methylcellulose-modified whey protein concentrate microcapsules for the encapsulation of tangeretin
著者 (4件):
Hu Yan
(Food and Pharmaceutical Engineering Institute, Guiyang University, Guizhou, 550005, China)
,
Lu Hang
(Food and Pharmaceutical Engineering Institute, Guiyang University, Guizhou, 550005, China)
,
Liu Fei
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, China)
,
Liu Yongling
(Food and Pharmaceutical Engineering Institute, Guiyang University, Guizhou, 550005, China)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
57
号:
4
ページ:
2545-2555
発行年:
2022年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)