文献
J-GLOBAL ID:202202284804127911
整理番号:22A0105383
食事関連健康意識,食品ジスト,栄養知識,およびビッグ5パーソナリティ形質が食品分野の知覚リスクに及ぼす影響【JST・京大機械翻訳】
The impacts of diet-related health consciousness, food disgust, nutrition knowledge, and the Big Five personality traits on perceived risks in the food domain
著者 (3件):
Siegrist Michael
(ETH Zurich, Institute for Environmental Decisions (IED), Consumer Behavior, Universitaetstrasse 22, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Bearth Angela
(ETH Zurich, Institute for Environmental Decisions (IED), Consumer Behavior, Universitaetstrasse 22, 8092 Zurich, Switzerland)
,
Hartmann Christina
(ETH Zurich, Institute for Environmental Decisions (IED), Consumer Behavior, Universitaetstrasse 22, 8092 Zurich, Switzerland)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
96
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)