文献
J-GLOBAL ID:202202285223812743
整理番号:22A0951074
ナノカプセル封じLippia origanoides精油:物理化学的キャラクタリゼーションと新規グリーン保存剤としての菌類とアフラトキシン汚染に対する生物効力の評価【JST・京大機械翻訳】
Nanoencapsulated Lippia origanoides essential oil: physiochemical characterisation and assessment of its bio-efficacy against fungal and aflatoxin contamination as novel green preservative
著者 (6件):
Tiwari Shikha
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
,
Upadhyay Neha
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
,
Singh Bijendra Kumar
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
,
Dubey Nawal K.
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
,
Dwivedy Abhishek K.
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
,
Singh Vipin Kumar
(Centre of Advanced study in Botany, Banaras Hindu University, Varanasi, 221005, India)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
57
号:
4
ページ:
2216-2225
発行年:
2022年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)