文献
J-GLOBAL ID:202202285578198701
整理番号:22A1151133
異なるテクスチャを持つ牛肉半けん様筋の機器および感覚テクスチャプロファイル間の関係【JST・京大機械翻訳】
Relationship between instrumental and sensory texture profile of beef semitendinosus muscles with different textures
著者 (4件):
Pematilleke Nelum
(Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Victoria, Australia)
,
Kaur Mandeep
(Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Victoria, Australia)
,
Adhikari Benu
(Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Victoria, Australia)
,
Torley Peter J.
(Discipline of Biosciences and Food Technology, School of Science, RMIT University, Melbourne, Victoria, Australia)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
53
号:
2
ページ:
232-241
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)