文献
J-GLOBAL ID:202202285637955440
整理番号:22A0462742
ヨーグルトの品質,性質及び抗酸化活性に及ぼす熱処理桑葉の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of thermally treated mulberry leaves on the quality, properties, and antioxidant activities of yogurt
著者 (3件):
Wang Yusong
(Department of Human Ecology, Graduate School, Korea University, Seoul, Korea)
,
Song Ka-Young
(Department of Human Ecology, Graduate School, Korea University, Seoul, Korea)
,
Kim Yookyung
(Department of Human Ecology, Graduate School, Korea University, Seoul, Korea)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
1
ページ:
e16139
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)