文献
J-GLOBAL ID:202202285643076058
整理番号:22A0500087
亜麻仁(Linum usitatissimum)からの蛋白質分離物のアミノ酸組成,栄養プロファイリング,無機質含量および物理化学的特性【JST・京大機械翻訳】
Amino acid composition, nutritional profiling, mineral content and physicochemical properties of protein isolate from flaxseeds (Linum usitatissimum)
著者 (2件):
Sharma Mohit
(Dr. S.S. Bhatnagar University Institute of Chemical Engineering & Technology, Panjab University, Chandigarh, India)
,
Saini Charanjiv Singh
(Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Food Engineering and Technology, Sangrur, Punjab, India)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
16
号:
1
ページ:
829-839
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)