文献
J-GLOBAL ID:202202286578443391
整理番号:22A0325938
Pleioblastus amarus shootsからの4種のフェノール化合物の抽出,単離および同定およびin vitroでの抗酸化および抗炎症特性【JST・京大機械翻訳】
Extraction, isolation and identification of four phenolic compounds from Pleioblastus amarus shoots and their antioxidant and anti-inflammatory properties in vitro
著者 (10件):
Ao Xiaolin
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Yan Junling
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Liu Shuliang
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Chen Shujuan
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Zou Likou
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Yang Yong
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
He Li
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Li Shanshan
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Liu Aiping
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
,
Zhao Ke
(Sichuan Agricultural University, Yaan, Sichuan 625014, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
374
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)