文献
J-GLOBAL ID:202202287148836725
整理番号:22A0950263
凍結乾燥プロセス中のホエーとマルトデキストリンを含む凍結保護剤で保護した3種のLactobacillus細菌種の生存性の評価【JST・京大機械翻訳】
Assessing the viability of three Lactobacillus bacterial species protected in the cryoprotectants containing whey and maltodextrin during freeze-drying process
著者 (4件):
Majidzadeh Heravi R.
(Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Ghiasvand M.
(Department of Microbiology, Faculty of Science, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Rezaei E.
(Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
,
Kargar F.
(Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
74
号:
4
ページ:
505-512
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)