文献
J-GLOBAL ID:202202287489705570
整理番号:22A0462781
Moringa oleiferaの種子で処理した牛乳からの局所チーズ生産の最適化【JST・京大機械翻訳】
Optimization of the production of local cheese from cow milk processed with the seed of Moringa oleifera
著者 (5件):
Adesina Adedeji R.
(Department of Process and Technology, Perfetti Van Melle Nigeria Limited, Agbara, Nigeria)
,
Adesina Adedeji R.
(Department of Chemical and Food Sciences, Bells University of Technology, Ota, Nigeria)
,
Ogunmoyela Olugbenga A. B.
(Department of Chemical and Food Sciences, Bells University of Technology, Ota, Nigeria)
,
Arisa Ngozi U.
(Department of Chemical and Food Sciences, Bells University of Technology, Ota, Nigeria)
,
Ololade Zacchaeus S.
(Department of Chemistry, University of Medical Sciences, Ondo, Nigeria)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
1
ページ:
e16189
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)