文献
J-GLOBAL ID:202202288480574076
整理番号:22A0981522
褐藻(Sargassum angustifolium)からの抽出物のフロロタンニン含量及び抗酸化活性に及ぼす種々の抽出条件の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of different extraction conditions on phlorotannin content and antioxidant activity of extract from brown algae (Sargassum angustifolium)
著者 (3件):
Hodhodi Alireza
(Fisheries Department, Faculty of Natural Resources, University of Guilan, Sowmeh Sara, Iran)
,
Babakhani Aria
(Fisheries Department, Faculty of Natural Resources, University of Guilan, Sowmeh Sara, Iran)
,
Rostamzad Haniyeh
(Fisheries Department, Faculty of Natural Resources, University of Guilan, Sowmeh Sara, Iran)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
3
ページ:
e16307
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)