文献
J-GLOBAL ID:202202288527680817
整理番号:22A0642646
Gayo Arabicaワインコーヒーの発酵中の微生物増殖プロファイル【JST・京大機械翻訳】
Microorganism growth profiles during fermentation of Gayo Arabica wine coffee
著者 (2件):
Sulaiman I
(Agricultural Product Technology Department, Universitas Syiah Kuala, Jalan Tgk. Hasan Krueng Kalee 3, Darussalam-Banda Aceh 23111, Indonesia)
,
Hasni D
(Agricultural Product Technology Department, Universitas Syiah Kuala, Jalan Tgk. Hasan Krueng Kalee 3, Darussalam-Banda Aceh 23111, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
951
号:
1
ページ:
012076 (7pp)
発行年:
2022年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)