文献
J-GLOBAL ID:202202288909446142
整理番号:22A0550242
ブルドックホロセルロースナノ結晶とコーンスターチの間の錯体生成:糊化特性,微細構造及びin vitro消化性【JST・京大機械翻訳】
Complexation between burdock holocellulose nanocrystals and corn starch: gelatinization properties, microstructure, and digestibility in vitro
著者 (5件):
Li Ying
(Institute of Agro-product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, 50 Zhongling Street, Nanjing 210014, China. fengjinzju@163.com)
,
Liang Wei
,
Huang Wuyang
,
Huang Meigui
,
Feng Jin
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
2
ページ:
548-560
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)